kolmapäev, 11. aprill 2012




Seadsin kokku Tove Janssoni "Suveraamatu" ja R. Kiplingi "Muinaslugusid" kaanepildid.

" Oluline on elu ja kõige selles peituva sisu. Et elu kulgeks mõnukalt, tuleb olla mõnukates suhetes nii inimestega, esivanematega kui ka loona ehk selle vägedega. Mõnuka elu juurde kuulub tervislik toit, terve elukeskkond jpm. loomulikku. Muuhulgas võimalus käia laupäeva õhtul saunas.
Mõnukad suhted on elujaatavad ja jätkusuutlikud. Ühtegi suhet ei tohi ära kasutada ega kurnata. Osa suhetest peavadki jääma pinnapealseiks, et nad ei muutuks koormavaks ja tülikaks. Samas on suhteid, millesse võiks ja tuleks süüvida."

3 kommentaari:

konnula contra ütles ...

Kass kes kõndis omapead ja Nuuskmõmmik

ideaalne paar mõlemad omaette kõndima!

Kristina Viin ütles ...

On! :- ..pildiga tahtsin tervitada vanaemasid ja vanaemandust, Janssoni raamatu kaanel on kujutatud tegelikult väike tüdruk vanaemaga, kuigi jah, viimane näeb pisut Nuuskmõmmiku moodi välja küll hoopis. Või siis pigem Puruvana.

liiso ütles ...

väikesed lapselapsed panid minu vanavanemale nimeks puruvana ja nii kutsusid kõik teda elu lõpuni. kui mu vanaema sai ka 4 aastat tagasi vanavanaemaks, siis ta ütles: "nüüd ma olen puruvana". nii et meie peres on selline tiitel.

      Johannes Klimakusest, “Vooruste redelist”, pisarate annist ja armastusest   Kristina Viin           Õigeusu müstiline te...